Csapatépítés

egy hívással

„Jobb ma a csapatodat karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 +36 20 388 41 19
 Ne töprengj, inkább kérdezz!

Legelső lépésként: egy remek helyszín: kisebb csoportoknak

Csupa Inspirációs Stúdió - Tréning és Nerf csatahelyszín. 4-30 fő részéig. Fóti - Auchan Üzletházban 2018 januárjában újonnan épült emeleti létesítményben kialakítottunk egy 500nm-es központot,

Bővebben...

1 perces versenyek - csapatépítés

Ki ne emlékezne azokra az iskolás unaloműzésekre, mikor gyufásdobozokat pöcköltünk, vagy pénzérméket dobáltunk üres poharakba a tanárok legnagyobb „örömére”.

Bővebben...

Táncos csapatépítés

Kozmopolita koktélunkProbáljátok ki az ÖRÖMTÁNC energiáját! Kevés olyan dolog van a világon, amelyek úgy emelik ki az emberek összejöveteleinek a szépségét, mint a táncművészet.

Bővebben...

Lego Mindstorms, az automatizációs workshop

Akár csapathatékonyság növelésére, akár automatizáció témakörben, akár workshop támogatásra ajánljuk. A résztvevők folyamatokat tudnak automatizálni, programozható legorobot segítségével.

Bővebben...

Kastélyshow - csapatépítés

Harsognak a fanfárok, nyikorogva nyílik a díszterem ajtaja, belép a ház nagy tiszteletnek örvendő ura, a Gróf…A láda teteje felnyílik, villámként hasít a levegőbe a kiáltás…Kapukat bezárni!… Ezekkel a mozzanatokkal veszi kezdetét a mesés csapatépítés.

Bővebben...

Színházi csapatépítés

Több mint egy évtizedes múltra visszatekintve a csapatépítő munkáink alkalmával azt tapasztaltuk, hogy a színházi játékok nagyon hatékonyan tudják fejleszteni és erősíteni a csapatmunkát és a kreativitást.

Bővebben...

Kerékpáros csapatépítő geocoaching

Friss levegő- izgalmas tájak-érdekes küldetéssel- Jó szervezéssel és jó kerékpárokkal sok lehetőséget nyújt az újdonságot és sportos csapatépítést keresők részére.

Bővebben...

A LEGO híd, ami összeköt

A csapatépítő tréningek lehetnek egyszerűek vagy összetettek. Számtalan eszköz felhasználásával kivitelezhetőek.Az egyik tökéletes eszköz erre a LEGO.

Bővebben...

Mestermű - csapatépítés

A legtöbb csapatépítő program a csapat-csapat elleni versengésre összpontosít, ami valóban nagyszerű és szórakoztató a rendezvényeken.

Bővebben...

Média kavalkád

Néhányan irigyelik a színészeket, akik akár naponta többször is szerepet váltanak, más bőrébe bújnak, így kilépve a hétköznapok monotonitásából színesebbé varázsolják életüket.

Bővebben...

Csapatépítő-kvíz

Aki valaha is látott a Tv-ben kvízshow-t, az tudja, hogy a versenyzők egy gomb megnyomásával próbálják elnyerni a válaszadási lehetőséget. A résztvevők gyors reakcióidejének következménye valamiféle fény vagy hangjelzés, ami a győzelmét jelzi.

Bővebben...

Rapid csapatépítő tréning

Magyarországon elsőként, a Coach Game Rendezvény Műhely által kifejlesztett, a tréningek piacán teljesen új típusú, úgynevezett Rapid csapatépítő tréning programot kínálunk, ami villámgyors, mindenkit felráz, ugyanakkor olcsó és megbízható. Egy mini rendezvényszervezés látványos eredményekkel!

Bővebben...

Vacsoracsata

Igazi főzős csapatépítés!
Ön is szeretné kipróbálni magát a már jól ismert vacsoracsata főszerepében? Profi konyhában, teljes felszereléssel, igazi mesterszakácsok segítségével! Csapatokat alkotunk, ahol mindenki külön menüsort, vagy fogást készít. 

Bővebben...

Juss ki a bezárt irodádból!

Törd meg a mindennapok munkahelyi monotonitását egy 45 perces szórakoztató és egyben fejlesztő programmal! Program összeállításunkat azok az irodák számára fejlesztettük ki, akik szeretnék osztályukat, céges csoportjukat rövid idő alatt, alacsony költségvetéssel, munkahelyi környezetben, pár pillanat alatt színvonalasan felrázni. 

Bővebben...

Helyszínelők - csapatépítés

A csapatépítés kezdetét egy sikoly és néhány lövés szakítja félbe. A tett helyszínén csak az áldozatot találják - vérbe fagyva … Az épületet lezárták, senki sem távozhat.

Bővebben...

Betűgyár - csapatépítés

A betűk fontos elemei a mindennapi életünknek. A betűk az alapjai az írásos kommunikációnknak, segítségükkel alkotunk szavakat, vetjük papírra gondolatainkat.

Bővebben...

Alkategóriák

Ön itt van: Rendezvényszervezés főlap Indoor csapatépítés

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Érdekel a
rendezvényszervezés?
 Értékesítő kollégát keresünk!

Legyél animátor, akár programvezető
jelentkezz most!
 Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Csapatépítés? Rendezvényszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. Teambuilding:
Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)rendezvenymuhely.hu

adatvédelmi tájékoztató